Reviews

Er is niemand die me op sportief vlak zo kan motiveren als Dave!
Altijd één brok energie en betrokkenheid bij zijn klanten.
Hij weet op een verantwoorde, creatieve en enthousiaste manier het beste in je naar boven te halen!

Jose van Goch

Ik sport al ruim 9 jaar met Dave, hij is enthousiast, professioneel en kijkt naar iedereen persoonlijk of het goed gaat ook met blessures dat je de juiste oefeningen doet.
Hij is flexibel met inhalen van lessen, ik word altijd blij als ik weer ben geweest, en terwijl we lekker sporten altijd een leuk of goed gesprek.
Dat maakt sporten bij Dave zoveel leuker dan een sportschool waar je weinig contact hebt met anderen vind ik en buiten zijn is ook heel erg fijn...

Yvon van Tilburg

Na een heftige periode ging ik op zoek naar mezelf, de reis naar binnen was zeker niet gemakkelijk. Ik voelde me erg gezien door Dave. hij is erg betrokken en getalenteerd om voor iedere unieke situatie de juiste oefening te bedenken. Soms buiten mijn comfort zone, en soms iets rustiger omdat dat ook mag en kan. Buiten in het bos was er voldoende tijd voor een goed gesprek tijdens het bewegen en kreeg ik waardevolle adviezen. Met begrip en aandacht heeft Dave mij fysiek en mentaal in beweging gekregen. Dank je wel Dave.

Groet Roel Hoofs

Ik ben vanaf dag 1 lid van Dave sport.
Hij daagt iedereen uit en probeert een mooie combi te maken van de wensen van zijn "klanten".
Lopen(mijn favoriet), buik-, bil-, armspieren. Iedereen kan mee doen. Dave ziet en past aan waar mogelijk.

Groet Inge.

Bootcampen bij Dave is top!
Sporten in de buitenlucht met een altijd opgewekte en positieve Dave en leuke mensen, brengt me zoveel meer dan een alleen een fit lijf.
Het geeft een super energie en een leeg hoofd. Blij als ik weer mag!

Charlotte Hoijtink

Vanaf jan ’16 actief lid en tot op de dag van vandaag erg enthousiast. Sporten 2x per week en krijgen een zeer gevarieerd programma, in kleine groepjes ingevuld met bootcamp, power-training en/of boks/kicks.

Dave voorziet in een de persoonlijke aandacht maar zeker niet onbelangrijk is toch ook de gezelligheid tijdens maar ook zeker buiten het sporten!

Een zeer leuke afwisseling en ervaring is/zijn de Strong Vikings . Hier wordt verantwoord naar toe getraind (naar eigen nivo) om gezamenlijk een onvergetelijke sportdag te ervaren.

De slogan zegt genoeg, ………..je bereikt alleen iets door eerst te beginnen.

Michel (55jr)